Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

"Google a anuntat la finalul lunii februarie ca va face modificari privind algoritmul sau de cautare si a declarat razboi agregatoarelor de continut editorial, care nu au continut propriu. Primele schimbari au inceput deja sa apara", scrie Capital.

Financiarul noteaza ca Romania nici nu vrea, dar nici nu poate sa adopte moneda europeana in 2015 si prezinta diverse opinii ale analistilor financiari.

Romanii au cheltuit un sfert de miliard de euro pentru achizitionarea de produse prin intermediul comertului, potrivit unei analize realizate de Dailybusiness.

"Programul de credite ipotecare <<Prima casa>> intra in etapa in care riscurile de neplata vor fi impartite in mod egal intre banci si Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri ca reprezentant al statului. Din punctul de vedere al clientilor, aceasta va insemna probabil restrangerea numarului de banci care vor continua sa acorde finantari in cadrul programului", informeaza Ziarul Financiar.

Money.ro prezinta povestea Happy Tour, cel mai mare jucator de pe piata de turism locala, detinut de fondul de investitii spaniol GED Capital.

"Indienii de la Mahindra au anuntat la inceputul anului ca rup contractul de colaborare cu Renault, iar acum au lansat un <<altfel>> de Logan. Asa ca au sters sigla Renault si au schimbat numele modelului: Verito, potrivit unui comunicat al acestora", anunta incont.ro.

Curierul National semnaleaza ca sumele care vor fi puse la bataie pentru publicitatea online le-ar putea depasi pe cele alocate printului, in 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Revista presei: CV-urile modeste ale ministrilor din cabinetul Dancila