Basescu, catre delegatia FMI: Sper ca noul program sa aiba acelasi succes

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, membrilor delegatiei FMI, ca spera ca programul "pe care il incep acum, sa aiba acelasi succes ca si cel anterior" si s-a declarat un sustinator al viitorului program.

"Sper ca programul pe care il incepeti acum sa aiba acelasi succes ca si cel anterior. Sunt un sustinator ale viitorului program, asa cum am fost si la cel dinainte", a spus presedintele, la debutul discutiilor, adaugand: "chiar daca vor fi alegeri anul viitor", relateaza Mediafax.

Presedintele a opinat ca "problema este criza pe care am depasit-o", desi el nu este convins ca "timpurile grele au trecut deja". In aceeasi ordine de idei, presedintele a "inteles" ca nu macrostabilitatea este cheia succesului, ci performanta economica impreuna cu macrostabilitatea.

Autoritatile romane si delegatia FMI au ajuns la un acord privind actiunile asumate de Guvern prin scrisoarea de intentie la noul acord care va fi transmisa institutiei financiare internationale, au declarat surse participante la discutiile de la Palatul Cotroceni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri