Americanii vor plasa in Romania un scut antiracheta ca nicaieri in lume, scrie Ziarul Financiar. Romania va fi prima tara din lu¬me in care va fi instalat siste¬mul de interceptare terestru care va fi dotat cu rachete din ca¬te¬goria SM 3 (Standard Missile 3), Statele Unite construind in pre¬zent un sistem de testare in Hawaii. Ro¬mania nu va fi insa "primul bastion" im¬potriva amenintarii cu rachete balistice din Orientul Mijlociu.

Capital scrie despre cum au ajuns primariile agentii imobiliare low cost. Primariile din Bucuresti detin aproape 2.000 de locuinte sociale, in valoare de 100-150 de milioane de euro. In destule cazuri, modul in care au fost cumparate sau repartizate acestea ridica insa semne de intrebare.

27 de companii nu mai indeplinesc criteriile de mentinere la Bursa, scrie Financiarul. Pe piata Rasdaq figureaza sute de firme netranzactionate de doi-trei ani sau transformate in SRL-uri. Companii precum Zimtub Zimnicea, Mefin Sinaia, Energopetrol Cam¬pina sau UAMT Oradea nu inde¬pli¬nesc cumulat mai multe criterii de lichi¬ditate.

Cand isi va reveni piata imobiliara este titlul principal de pe Money.ro. Piata imobiliara va schimba macazul atunci cand jucatorii puternici vor debloca proiectele, cand romanii vor avea o putere de cumparare mai mare decat cea de acum, si asta dupa cativa ani de la iesirea din recesiune, spun greii pietei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient