Premierul cauta solutii pentru reducerea salariilor din companiile de stat

Premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa gaseasca solutii de reducere a salariilor in companii de stat, spunand ca are informatii ca nivelul remuneratiei este foarte mare in unele astfel de firme, si a facut referire directa la Posta Romana, cerandu-i ministrului Comunicatiilor sa intervina, potrivit Mediafax.

"Premierul i-a spus ministrului Comunicatiilor ca a vazut ca in Posta Romana sunt salarii foarte mari, in conditiile in care bugetul nu permite, de exemplu, plata salariilor pentru toti politistii. Ministrul i-a raspuns insa ca nu are cum sa intervina, deoarece salariile au fost reglementate prin contractul colectiv de munca", au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la sedinta.

Seful Guvernului a cerut insa membrilor Cabinetului sa gaseasca solutii pentru astfel de cazuri, spunandu-le: "De aia sunteti ministri, sa rezolvati problemele".

Ministrul Comunicatiilor l-a asigurat ca are deja un proiect pregatit pentru Posta Romana, care prevede desfiintarea mai multor posturi de conducere din cadrul companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri