Premierul Emil Boc a declara ca "orice lucrare de infrastructura care se finalizeaza este un pas inainte spre consolidarea cresterii economice" si ca in primele sase luni din 2011 investitiile in acest domeniu au depasit cu un miliard de lei suma alocata in perioada similara din 2010.
Premierul a afirmat ca Guvernul vine in sprijinul comunitatilor locale si finanteaza proiecte de investitii, indiferent daca este vorba de Bucuresti, Cluj sau de alte zone, informeaza Mediafax.

Boc a precizat ca se va intra, in perioada urmatoare, in linie dreapta cu parteneriatul public-privat in ceea ce priveste lucrarile de infrastructura, cel mai important proiect fiind tronsonul Comarnic-Brasov.

"Alt proiect este Sibiu-Pitesti, din Coridorul IV, care nu e prins pe finantare europeana in integralitate. Toate aceste lucruri vin in directia sa ajutam economia sa creasca", a spus Boc.

El a aratat ca Guvernul este preocupat si de sprijinirea mediului de afaceri si ca ajutorul cel mai important ce poate fi dat este de continuare a reformelor fundamentale ale statului.

"Un stat modernizat este cel mai mare sprijin pentru oamenii de afaceri", a conchis Boc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri