CNADNR a redus taxele pentru podurile de la Fetesti-Cernavoda si Giurgeni-Vadul Oii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a redus taxele pentru trecerea podurilor peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadul Oii, la valori cuprinse intre 6 si 3 lei, in functie de tipul de vehicul, scrie Mediafax.

Astfel, pentru podul de la Fetesti - Cernavoda, taxa pentru trecerea podului in cazul autoturismelor si vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone scade de la 11 lei la 5 lei, iar in cazul motocicletelor, inclusiv cele cu atas, de la 8 lei la 5 lei.

Pentru podul de la Giurgeni - Vadul Oii tariful se reduce de la 9 lei pentru autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone la 5 lei.

"Modificarea vine ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial nr. 499 din 13 iulie 2011 a Ordinului ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 513 din 11 iulie 2011 privind stabilirea unor derogari de la tarifele aprobate prin OMTI nr. 568/2010 pentru aprobarea unor tarife aplicate de CNADNR", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Tarifele vor fi mentinute pana la 30 septembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri