Ziarul Financiar scrie despre „Spionajul“ in companii sau Ce fac oamenii de HR cand li se cere sa aduca un nou sef. In fiecare saptamana o companie aflata in topul primilor zece jucatori de pe diverse piete anunta numirea unui nou manager pe o pozitie de CEO, CFO, COO, HR director sau sales & marketing director, iar de multe ori din profilul acestuia reiese ca executivul tocmai a fost "furat" de la un competitor.

Timothy Geithner spera ca luni noaptea se va ajunge la un acord privind datoria SUA, titreaza Capital. Secretarul Trezoreriei SUA, Timothy Geithner, si-a exprimat speranta ca politicienii vor ajunge la un acord pentru majorarea plafonului de indatorare si reducerea deficitului, transmit Reuters si Bloomberg.

Money.ro arata cum se fac milioane de euro din afaceri cu produse vegetariene. Cornel Soare, fondatorul brandului Sano Vita - un vegetarian convins - a facut 7 milioane de euro in 2010 din business-ul cu alimente vegetariene.

Citeste si:

DailyBusiness.ro scrie despre cum a incercat Guvernul Boc “sa vanda castraveti gradinarului”. Daca te duci sa cumperi un kilogram de castraveti de la piata, platesti un pret. Daca vrei sa cumperi cu TIR-ul, cu siguranta vei primi un pret mai mic. O regula economica de bun simt pe care autoritatile par sa nu o cunoasca. Acesta ar fi, in esenta, motivul pentru care a esuat oferta Petrom, cea mai mare vanzare de actiuni din istoria Bursei de Valori Bucuresti.

Piata suplimentelor nutritive a crescut cu peste 20% pe an, titreaza Bursa. "O suma care se apropie de 200 milioane euro pe piata farmaceutica, este reprezentata, in prezent, de suplimentele nutritive", a declarat Ciprian Bostan, manager general al Bio Integra.

Sfarsitul tehnologiei? Credeti sau nu ca s-au atins limitele inovatiei?, intreaba Business Magazin. Legea lui Moore va mai fi valabila probabil doar un deceniu, semn ca progresul tehnologic exponential din alti ani nu mai poate tine pasul multa vreme. Creativitatea si inovatia devin de asemenea din ce in ce mai putin vizibile in lumea tehnologiei, explicand astfel absenta unei noi revolutii tehnologice semnificative.