Marile banci europene sunt in deriva pe burse. Ce efecte vor fi pentru Romania?, intreaba Ziarul Financiar. Cele mai mari banci din Europa au cazut ieri si cu 10% pe bursa, situatia fiind de natura sa ridice intrebari inclusiv asupra efectelor privind economia romanesti.

Suferintele mall-urilor: Grand Arena are cele mai multe datorii de recuperat, scrie Daily Business.

Romania libera arata cine primeste 33.800.000 € pentru pasajul Charles de Gaulle. Firma Romstrade va construi pasajul rutier subteran din Piata Charles de Gaulle pentru 144 de milioane de lei, fara TVA. Romstrade este firma omului de afaceri Nelu Iordache, care in ultimii ani a incheiat numeroase contracte pe bani publici.

Citeste si:

Din Money.ro aflam cum vede un fost broker de pe Wall Street perspectiva burselor lumii.

Capital anunta planuri mari pentru primul tractor romanesc. Mircea Oltean, proprietarul celui mai mare producator national de utilaje pentru industria forestiera, Irum Reghin spera ca, in scurt timp, va ajunge sa fabrice in Romania un tractor in intregime romanesc si ca romanii vor fi receptivi la noul produs.

HotNews.ro
arata cum functioneaza unul dintre cele mai secrete Comitete din Banca Nationala - cel care administreaza rezervele Romaniei. Sedintele nu se intind mai mult de o ora si nu sunt folosite instrumentele derivate .