Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Marile banci europene sunt in deriva pe burse. Ce efecte vor fi pentru Romania?, intreaba Ziarul Financiar. Cele mai mari banci din Europa au cazut ieri si cu 10% pe bursa, situatia fiind de natura sa ridice intrebari inclusiv asupra efectelor privind economia romanesti.

Suferintele mall-urilor: Grand Arena are cele mai multe datorii de recuperat, scrie Daily Business.

Romania libera arata cine primeste 33.800.000 € pentru pasajul Charles de Gaulle. Firma Romstrade va construi pasajul rutier subteran din Piata Charles de Gaulle pentru 144 de milioane de lei, fara TVA. Romstrade este firma omului de afaceri Nelu Iordache, care in ultimii ani a incheiat numeroase contracte pe bani publici.

Din Money.ro aflam cum vede un fost broker de pe Wall Street perspectiva burselor lumii.

Capital anunta planuri mari pentru primul tractor romanesc. Mircea Oltean, proprietarul celui mai mare producator national de utilaje pentru industria forestiera, Irum Reghin spera ca, in scurt timp, va ajunge sa fabrice in Romania un tractor in intregime romanesc si ca romanii vor fi receptivi la noul produs.

HotNews.ro
arata cum functioneaza unul dintre cele mai secrete Comitete din Banca Nationala - cel care administreaza rezervele Romaniei. Sedintele nu se intind mai mult de o ora si nu sunt folosite instrumentele derivate .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri