Ziarul Financiar ii prezinta pe executivii care conduc cele mai profitabile zece companii din Romania. "Varsta celor mai puternici executivi locali este cuprinsa intre 45 si 60 de ani, conduc afaceri cumulate de peste 10 miliarde de euro, gestioneaza peste 60.000 de angajati si castiga minimum 12.000 de euro pe luna - acesta este profilul managerilor care conduc una din primele zece companii de pe piata locala in functie de profit".

Evenimentul Zilei scrie care sunt solutiile pentru autostrada Transilvania, in era post-Bechtel. "Un imprumut de 1,3 miliarde de euro, concesiune sau fonduri de la bugetul de stat - acestea sunt cele trei solutii analizate de CNADNR pentru a construi restul de autostrada".

Adevarul ne invata cum ne putem proteja banii de un al doilea val al crizei. "Investitiile in aur si in actiunile lichide listate la Bursa de Valori au cele mai mari sanse sa creasca pana la finalul acestui an. Valoarea plasamentelor in banci va fi erodata de inflatie si de taxe".

Citeste si:

Financiarul a aflat ca asfaltatorii au avut inca un an profitabil. Marele castigator este Delta ACM. "Compania lui Florea Diaconu ameninta pozitia de rege a lui Dorin Umbrarescu dupa ce a castigat licitatii de peste 1 miliard de lei in acest an".

Gandul ne dezvaluie secretele din spatele strategiilor de management. "Toate organizatiile isi doresc sa ajunga numarul unu pe piata pe care activeaza. Insa, odata ajunse acolo, eforturile de a se mentine sunt si mai mari decat cele depuse in drumul spre succes. Pentru ca in fiecare zi se nasc alti potentiali competitori care isi fixeaza un singur obiectiv: sa detronezii liderii".