Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Cum a fost usurata Romania de 3 miliarde de euro, de PSD, scrie EVZ. Premierul Emil Boc il acuza pe fostul ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, ca a blocat vanzarea certificatelor CO2. Pierderile sunt imense. Romania a fost suspendata de la tranzactionarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera pentru cel putin jumatate de an. Pierderile se ridica la cel putin 3 miliarde de euro.

Cine sunt cei trei miliardari straini din spatele afacerii Rosia Montana, anunta Gandul. In spatele firmei canadiene Gabriel Resources, care detine peste 80% din actiunile Rosia Montana Gold Corporation, se regasesc nume mari din business-ul mondial, precum John Paulson, Beny Steinmetz si Thomas Kaplan, care au investit sute de milioane de dolari in proiectul minier din Apuseni.

Scheletele penale din viata "mirelui anului" Cristi Borcea, scrie Romania Libera. Cunoscut mai degraba pentru activitatea sa legata de clubul de fotbal Dinamo sau pentru averea sa considerabila, Cristi Borcea a fost de-a lungul anilor implicat in dosare penale si afaceri scandaloase cu retrocedari de terenuri si returnari ilegale de TVA. Petrecere de un milion de euro.

Ce vinde Fiscul la superoferta: "lichid galbui cu miros si aspect de motorina", jumatate de loc de veci si inele din aur, cu briliante, citim in Gandul. Fiscul organizeaza in urmatoarea perioada licitatii in vederea vanzarii, printre altele, de locuri de veci, bijuterii, autoturisme si ecrane LCD pentru telefoane mobile, conform celor mai recente date publicate pe site-ul oficial al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ( ANAF).

Ultimele plaje salbatice de pe litoral, citim in Romania Libera. La circa 35 kilometri nord de Constanta se afla una dintre cele mai salbatice si mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Nisipul din Corbu, caci despre el vorbim, este parca mai alb decat in statiunile renumite din judet, iar marea este cu siguranta mai curata. La nord de Corbu se afla Vadu, o localitate cu aer postapocaliptic, care te intampina cu o fabrica parasita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri