Presedintele Traian Basescu a facut aceste declaratii la finalul discursului sustinut la Scoala de vara a UNPR care are loc la Mangalia.

"Pot sa fac un post-scriptum? Tot in zona foarte serioasa, ca poate asteptati de la mine si o idee, un punct de vedere cu privire la evolutiile care sunt. Vedem toti ca multe din tarile care pareau ca-si reiau cresterea au inceput sa dea inapoi din punctul de vedere al cresterii, al somajului. De aceea, guvernarea noastra in continuare se va desfasura sub egida prudentei. Stim ce avem de facut in situatia in care se deterioreaza mediul economic in Europa. Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, si la Germania, Italia, Franta, Spania, care ne sunt pietele pe care noi exportam, sa-si mentina un nivel de crestere acceptabil pentru ca influenta pe Romania sa fie cat mai mica", a spus Basescu, aplaudat de cei prezenti, informeaza Mediafax.

Traian Basescu a adaugat ca, in caz contrar, guvernarea va trebui sa fie pregatita ca in 2012 sa nu faca "parada electorala cu bani publici".

1. Considerati ca suntem pregatiti pentru criza, asa cum afirma presedintele Basescu?


Citeste si:

"Daca insa nu va fi asa, va trebui sa fim pregatiti ca in anul 2012 sa nu facem parada electorala cu banii publici si sa facem ce trebuie", a adaugat Basescu.

Presedintele Traian Basescu a participat, sambata (10 septembrie), la Mangalia, la Scoala de vara a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, el multumindu-le liderilor formatiunii ca au asigurat stabilitatea guvernarii, intr-o perioada extrem de dificila.

Peste 500 de membri ai UNPR din toata tara participa la cea de-a doua editie a Scolii de Vara a formatiunii, care se desfasoara intre 6 - 10 septembrie, la Mangalia.