Presedintele Traian Basescu afirma ca multe din tarile care pareau ca isi reiau cresterea economica "au inceput sa dea inapoi", iar in Romania guvernarea se va desfasura in continuare sub semnul prudentei, spunand: "Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, si la Germania, Italia, Franta, Spania".
Presedintele Traian Basescu a facut aceste declaratii la finalul discursului sustinut la Scoala de vara a UNPR care are loc la Mangalia.

"Pot sa fac un post-scriptum? Tot in zona foarte serioasa, ca poate asteptati de la mine si o idee, un punct de vedere cu privire la evolutiile care sunt. Vedem toti ca multe din tarile care pareau ca-si reiau cresterea au inceput sa dea inapoi din punctul de vedere al cresterii, al somajului. De aceea, guvernarea noastra in continuare se va desfasura sub egida prudentei. Stim ce avem de facut in situatia in care se deterioreaza mediul economic in Europa. Suntem pregatiti si ne rugam la Dumnezeu, si la Germania, Italia, Franta, Spania, care ne sunt pietele pe care noi exportam, sa-si mentina un nivel de crestere acceptabil pentru ca influenta pe Romania sa fie cat mai mica", a spus Basescu, aplaudat de cei prezenti, informeaza Mediafax.

Traian Basescu a adaugat ca, in caz contrar, guvernarea va trebui sa fie pregatita ca in 2012 sa nu faca "parada electorala cu bani publici".

1. Considerati ca suntem pregatiti pentru criza, asa cum afirma presedintele Basescu?




"Daca insa nu va fi asa, va trebui sa fim pregatiti ca in anul 2012 sa nu facem parada electorala cu banii publici si sa facem ce trebuie", a adaugat Basescu.

Presedintele Traian Basescu a participat, sambata (10 septembrie), la Mangalia, la Scoala de vara a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, el multumindu-le liderilor formatiunii ca au asigurat stabilitatea guvernarii, intr-o perioada extrem de dificila.

Peste 500 de membri ai UNPR din toata tara participa la cea de-a doua editie a Scolii de Vara a formatiunii, care se desfasoara intre 6 - 10 septembrie, la Mangalia.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri