Presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, a fost prins de procurorii anticoruptie in timp ce primea 80.000 de lei.
Biroul de presa al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a precizat, potrivit Mediafax, ca institutia deruleaza o actiune insa nicio persoana nu a fost retinuta, orice masura preventiva ce va fi luata va fi comunicata presei.

Potrivit televiziunilor de stiri, Silviu Bian ar fi primit bani de la subalterni in schimbul ramanerii in functie.

Silviu Bian este presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si Presedintele Consiliului de Administratie al ANOFM (Citeste pe site-ul ANOFM atributiile sale).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri