Presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR, ca este adept al privatizarii, dar nu al vanzarii cu orice pret, mentionand ca este rau faptul ca banii din privatizari nu au fost folositi pentru constructia de autostrazi, ci au fost directionati catre consum si fonduri sociale.
"A fost rau ca nu am dus niciun ban din privatizare in niciun kilometru de autostrazi, i-am dus in consum si in fonduri sociale", a spus Basescu.
El a mentionat ca este adept al privatizarii, dar nu a vanzarii companiilor de stat cu orice pret.

Basescu a mai declarat ca privatizarile pot reprezenta o sursa de venit.

"Eu sunt de acord si cu FMI si cu UE, care insista pentru privatizari.
Sunt un adept al privatizarilor, dar nu un adept al datului gratis, de aceea optiunea mea a fost management privat, care intai sa faca societatea privatizabila, pentru ca apoi sa poata fin vanduta. Daca putem sa privatizam pe valori corecte, sunt un adept al privatizarii. Cu experienta Petrom, spun ca incercam sa vinde daca obtinem pretul corect", a spus Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri