Vezi mai jos o selectie a celor mai importante articole din presa de business de astazi.
Pensiile special vor fi anul viitor cu 17% mai mari fata de 2010, scrie Ziarul Financiar. Astfel, statul isi asuma in bugetul pe 2012 o cheltuiala de 4,41 mld. lei cu pensiile celor 159.000 de fosti angajati din structurile Ministerului de Interne, Ministerul Apa¬rarii sau din cadrul Serviciului Roman de Informatii, care vor primi o pensie speciala medie de 2.289 de lei pe luna. Pensia "nor¬mala" medie incasata de cei 4,76 mil. de pensionari este bugetata pentru 2012 la 747 de lei.

Daca anul 2011 va fi probabil cel mai bun din istoria marcii autohtone 91% din productie a fost exportata. Insa anul viitor nu vine cu vesti prea bune pentru Dacia si in general pentru piata auto. Totusi, Dacia are pregatite 4 modele cu care sa atace Occidentul si nu numai, a declarat Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia, potrivit Money.ro.

Vreti sa aflati ce ne asteapta in cazul in care Grecia si Italia clacheaza? Scumpirea finantarii si refinantarii pentru bugetele private ale firmelor din cauza reinghetarii pietelor si a falimentului unor banci din tara noastra sunt doua potentiale pericole pentru Romania, in cazul in care situatia din cele doua tari se deterioreaza, scrie Capital.

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, participa la reuniunea Comisiei Trilaterale, una dintre cele mai puternice si influente organizatii mondiale, care s-a reunit la acest sfarsit de saptamana la Haga (Olanda), conform Gandul. Pe langa seful BNR, Romania mai este reprezentata in Trilaterala de inca doi romani - Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI si Rasvan Radu, care conduce UniCredit Tiriac Bank.

Fin.ro scrie despre cine a primit cele mai mari despagubiri la Pasajul Pipera – Floreasca mai ales ca lucrarile la pasajul suprateran peste bulevardul Barbu Vacarescu din partea de nord a Capitalei au intrat in linie dreapta fiind programate sa se incheie in luna decembrie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri