Rectificarea bugetului pe 2011 nu va fi negativa, a afirmat Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, adaugand ca este vorba despre o alocare a unor sume pentru sanatate si plata arieratelor din economii de la unele ministere, in principal Ministerul Finantelor, scrie Mediafax.
"Nu este vorba despre o rectificare negativa, este vorba de o alocare de sume pentru sanatate si plata arieratelor din economii de la unele ministere, si principalul minister care are economii, mai ales din dobanzi este Ministerul Finantelor", a precizat Ialomitianu.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, luni, ca la rectificarea bugetului pe 2011 de la Ministerul Muncii se vor disponibiliza fondurile neutilizate de la bugetul de somaj si economiile facute in urma verificarilor la asistenta sociala, aratand ca toate datele vor fi definitivate miercuri.

Ea a adaugat ca deocamdata nu au fost definitivate sumele, urmand sa fie stabilite in sedinta de Guvern de miercuri.

Premierul Emil Boc a anuntat la finalul saptamanii trecute ca va avea loc o rectificare bugetara, coordonatele acesteia urmand a fi stabilite miercuri in Guvern, el mentionand ca vor fi alocari pentru sanatate si investitii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri