Proiectul european „Performanta si excelenta in cercetarea postdoctorala in domeniul stiintelor economice din Romania”, realizat de Academia de Studii Economice Bucuresti in parteneriat cu Universitatea din Reading (Marea Britanie), Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, sustine 78 de postdoctoranzi in realizarea si structurarea unui model functional de scoala postdoctorala in economie pe plan local.
Valoarea totala a proiectului este de peste 18 milioane lei, din care 17,65 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.

La un an si jumatate de la lansarea proiectului, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, gradul de indeplinire a indicatorilor de performanta este in conformitate cu cel prevazut la inceputul programului.

Astfel, au fost publicate 6 studii in reviste ISI, aproximativ 260 de studii in reviste indexate in baze de date internationale, din care 30 in reviste din strainatate. De asemenea, cercetatorii au sustinut aproximativ 270 de comunicari stiintifice la conferinte organizate in Romania si 100 la conferinte din strainatate.

Cercetatorii sprijiniti si-au aprofundat cunoasterea in domeniul studiat si au colaborat cu cercetatori straini in cadrul celor 120 de luni de mobilitate externa desfasurate la universitati din Uniunea Europeana, majoritatea facand parte din TOP 500 la nivel mondial, precum University of Gothenburg, University of Reading, Charles University Prague, Vienna University of Technology, University of Barcelona, University of Nice Sophia Antipolis, University of Porto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri