Deputatii si senatorii au suspendat, luni, sedinta dedicata dezbaterii pe articole a proiectului de buget pe anul 2012, din lipsa de cvorum, dupa un apel nominal facut la cererea opozitiei, anunta Mediafax.

Presedintele de sedinta, Ioan Oltean (PDL), a spus ca "sansele unui cvorum nu exista" si a anuntat ca suspenda sedinta pana marti.

Deputatii si senatorii se vor reuni, marti, incepand cu oara 10.00 pentru a continua dezbaterea la proiectul bugetului de stat pe anul 2012.

Sedinta plenului reunit al Parlamentului a fost intrerupta, luni, pentru a se face un apel nominal, dupa ce reprezentantii opozitiei au reclamat lipsa cvorumului de sedinta pentru continuarea dezbaterilor la proiectul bugetului de stat pe anul 2012.

Senatorii si deputatii au inceput, luni seara, dezbaterea pe articole a proiectului Legii privind bugetul de stat pentru anul 2012.

Proiectele bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe anul 2012 au intrat in dezbaterea plenului reunit ale celor doua Camere, Comisiile de specialitate finalizand, vineri, adoptarea celor doua acte normative.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Cîțu: Mă aștept ca efectele economice ale coronavirus să fie minime
Setari Cookie-uri