Asa cum stiti, ne-am relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare – o noua economie, in care provocarile trebuie innoite permanent! Tocmai de aceea, am pregatit o noua editie wall-street.ro speciala, tiparita. Am pus accentul pe interviuri si analize despre noua economie, pe care va invitam sa le cititi pe pagina noastra de Facebook.

Concursul s-a incheiat. Lista celor 100 de cititori care au castigat cate o revista Wall-Street este disponibila pe site-ul tragerilasorti.ro.

Editia a doua a revistei Wall-Street a fost tiparita intr-un tiraj limitat, iar 1500 de exemplare au fost deja trimise catre antreprenori si manageri de nivel executiv cu care noi, cei din redactie, ne aflam permanent in contact.

Intrucat ne dorim ca aceasta publicatie cu adevarat speciala sa ajunga si la voi, va invitam sa completati sondajul de mai jos, raspunzand la cateva despre noua economie si modul in care o percepeti, pana la data de 10 ianuarie 2012. Ulterior, va avea loc o tragere la sorti, alegand astfel 100 de cititori care sa primeasca prin curier propriul lor exemplar al revistei tiparite.

Iata un scurt preview al editiei - iar daca doriti sa cititi varianta integrala accesati pagina de Facebook a Wall-Street. Fanii nostri de pe Facebook au acces complet gratuit la continutul revistei.

1. Cum credeti ca ar trebui sa fie raportul dinte stat si noua economie?

2. Credeti ca noua economie va fi mai antreprenoriala?

3. Cum credeti ca va fi situatia dumneavoastra financiara in 2012?

4. Care credeti ca va fi evolutia economiei romanesti in 2012?

5. Credeti ca in 2012 romanii vor economisi mai mult?

6. Credeti ca veti castiga mai mult in 2012 comparativ cu 2011?

7. Credeti ca leul va rezista in contextul ultimelor turbulente de pe pietele financiare?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri