Bodu vrea mai multe 'victime'

Sebastian Bodu s-a declarat nemultumit de modul cum se desfasoara procedurile de executare silita. El a declarat, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca "executarile silite merg din ce in ce mai prost, nu cum ar trebui sa mearga".

Potrivit ministrului delegat exista inca numeroase datorii nerecuperate pentru ca "de exemplu, executarile silite se pun pe site, dar site-ul nu merge". Presedintele ANAF si-a acuzat angajatii ca publica informatiile doar in ziare obscure, nerespectand astfel procedura in vigoare. Mai mult, Bodu a remarcat faptul ca activele se vand, de multe ori premeditat, sub pretul de evaluare. Seful ANAF a anuntat ca va propune un ordin care stabileste ca executarile silite sa fie publicate in cotidiane centrale.

El a remarcat si un plus, amintind faptul ca se fac executari silite la societati cu capital de stat, cum ar fi CFR sau Termoelectrica.
Referindu-se la modalitatea de informare asupra executarilor silite, reprezentantul ANAF a precizat ca "se face publicitate sa le cumpere activele cine trebuie". Bodu a adaugat ca, in cazul nerespectarii procedurilor de executare silita, nu este vorba despre greseli ci despre "actiuni deliberate".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri