Sebastian Bodu s-a declarat nemultumit de modul cum se desfasoara procedurile de executare silita. El a declarat, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca "executarile silite merg din ce in ce mai prost, nu cum ar trebui sa mearga".

Potrivit ministrului delegat exista inca numeroase datorii nerecuperate pentru ca "de exemplu, executarile silite se pun pe site, dar site-ul nu merge". Presedintele ANAF si-a acuzat angajatii ca publica informatiile doar in ziare obscure, nerespectand astfel procedura in vigoare. Mai mult, Bodu a remarcat faptul ca activele se vand, de multe ori premeditat, sub pretul de evaluare. Seful ANAF a anuntat ca va propune un ordin care stabileste ca executarile silite sa fie publicate in cotidiane centrale.

El a remarcat si un plus, amintind faptul ca se fac executari silite la societati cu capital de stat, cum ar fi CFR sau Termoelectrica.
Referindu-se la modalitatea de informare asupra executarilor silite, reprezentantul ANAF a precizat ca "se face publicitate sa le cumpere activele cine trebuie". Bodu a adaugat ca, in cazul nerespectarii procedurilor de executare silita, nu este vorba despre greseli ci despre "actiuni deliberate".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri