Marti a avut loc deschiderea oficiala a WinDoor Romania 2006, singura expozitie internationala dedicata exclusiv ferestrelor, usilor si fatadelor. Anul acesta, suprafata pusa la dispozitia expozantilor s-a extins de la 1.200 la 2.500 mp, mai mult decat dublu fata de anul trecut.

WinDoor 2006 se desfasoara in perioada 28 februarie - 3 martie, la Centrul International de Conferinte din Palatul Parlamentului Bucuresti.
Expozantii sunt in numar de 65 si provin din Italia, Spania, Germania, Austria, Ucraina, Turcia, Belgia si Romania.

Expozitia este caracterizata printr-o specializare tematica, principalele domenii abordate fiind:

* piata de profile din aluminiu, PVC si lemn stratificat, destinate realizarii de tamplarie
* sisteme pentru fatade cortina
* ferestre, usi si fatade prefabricate
* usi automate
* sisteme de securitate pentru ferestre/usi
* materiale si produse auxiliare
* sticla
* elemente de asamblare, fixare, inchidere/deschidere si siguranta
* jaluzele si dispozitive de ventilatie
* echipamente pentru productia de ferestre/usi
* arhitectura si design
* institutii financiare si sisteme de creditare
* asociatii de profil

"WinDoor reprezinta un eveniment agreat de companiile specializate in fabricarea de ferestre, avand, inca de la prima editie, un succes deosebit. Targul constituie o oportunitate si pentru societatile multinationale care doresc sa-si expuna gama sortimentala, iar firmele locale au posibilitatea sa-si consolideze imaginea. De asemenea, in cadrul conferintei WinDoor pentru producatorii de ferestre, companiile participante vor oferi detalii despre caracteristicile noilor ansambluri de tamplarie comercializate pe piata. Un juriu alcatuit din specialisti va desemna societatea care a efectuat cea mai interesanta prezentare, aceasta beneficiind de un stand gratuit la editia din 2007", a declarat Alecsandru Ionescu, country manager al TNT Productions Romania, organizatorul evenimentului.

De asemenea, vor avea loc si evenimente conexe (conferinte, expuneri, prezentari de produse, seminarii, workshop-uri), organizate sub egida Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), cu sprijinul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu - Bucuresti.

Recent, am devenit partenerul oficial de promovare pe teritoriul Romaniei a expozitiei Fensterbau/Frontale din Germania, ai carei organizatori vor avea un stand propriu la WinDoor 2006, iar primii 300 de vizitatori inregistrati la targul international din Bucuresti vor beneficia de invitatie gratuita la evenimentul de la Nurnberg", a adaugat directorul TNT Productions Romania, Alecsandru Ionescu.

Harilaus Kilaiditis, vicepresedinte si director executiv al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta: In cadrul targului, pe 1 martie, va fi organizata "Ziua PPTT la WinDoor", acest eveniment conex reprezentind o oportunitate din punct de vedere informal, care ne va oferi posibilitatea de a ne exprima public opiniile in legatura cu problemele specifice pietei autohtone de tamplarie.

La WinDoor Romania 2006 se preconizeaza prezenta a peste 5.000 de vizitatori specialisti in domeniul constructiilor, arhitecti, proiectanti, investitori, reprezentanti ai autoritatilor publice si ai mediului academic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri