CODECS si Coaching Institute organizeaza un seminar cu tema Managementul Proiectelor cu implicarea Administratiei Publice
A opta reuniune a PM Caf va avea loc pe 7 martie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu orele 18.30, moderatorul acesteia fiind Dr. Horea Murgu.

De cele mai multe ori ne multumim sa apreciem domeniul Administratiei Publice ca fiind rigid, birocratic, lipsit de perspectiva unui aport creative. Obiectivul reuniunii PM Caf din 7 martie este crearea unei relatii intre proiectele lansate in acest sector si Managementul de Proiect in scopul obtinerii de rezultate depline.

Vor participa in calitate de invitati speciali:

Bogdan Olteanu, Ministru Delegat pentru Relatia cu Parlamentul
Aleodor-Marian Francu, seful Cancelariei Primului-Ministru
Aurel Netin - Secretar de Stat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
Constantin Popescu - Secretar de Stat in Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor
Gheorghe Patrascu - Director General al Directiei Generale Amenajarea Teritoriului, Urbanism si Politica Locuirii din Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului
Catalina Preda - Manager Proiect 'O Romanie Frumoasa', Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de comunicare, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Anul 2006 va constitui pentru managerii de proiect din Romania ca si pentru intreaga societate un an al adevarului in care dezvoltarea competentelor in domeniu ne va permite un bun iNCEPUT intr-un mediu puternic concurential.

Pentru detalii suplimentare cu privire la modalitatea de participare, rugam contactati CODECS, Corina Bretan - Events Manager, tel: 252.51.82, e-mail: corinab@codecs.ro, www.codecs.ro, www.pmcafe.ro.

PM Caf este un eveniment CODECS & Coaching Institute si recomandat de Ziarul Financiar, Business Magazine, HR Romania, Wall-Street, 9am, Cariere, e-Week.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri