Fondurile publice vor fi prioritizate si directionate catre proiecte de investitii care pot fi finalizate si au un efect imediat, iar economiile rezultate din procesul de prioritizare vor fi alocate pentru programe cu impact direct asupra cetatenilor, a declarat ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi, informeaza Mediafax.
El nu a prezentat detalii legate de programele "cu impact direct asupra cetatenilor", aratand doar, la modul general, ca dezvoltarea mediului rural poate fi un exemplu in acest sens, pentru asigurarea cresterii economice.

Modul de alocare a fondurilor bugetare a fost stabilit in sedinta de marti a Guvernului, a precizat ministrul.

Dragoi a aratat ca procesul de prioritizare nu va afecta fondurile rezervate cofinantarii programelor UE.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a aratat la randul sau ca proiectele cu un grad de finalizare redus sau care abia au fost incepute si nu pot fi incheiate intr-un termen apropiat nu vor fi considerate prioritare pentru Guvern.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri