Profesorul Pavel Nastase, 60 de ani, a fost ales rector al Academiei de Studii Economice (ASE), dupa ce l-a depasit pe contracandidatul sau, profesorul Dumitru Miron, in al doilea tur electoral.

[UPDATE] Rezultate finale si oficiale: Pavel Nastase (445 de voturi), Dumitru Miron (289 de voturi) (Sursa: Biroul Electoral al ASE)

Pavel Nastase a obtinut cu circa 150 de voturi mai mult decat Dumitru Miron, dintr-un total de aproximativ 800 de sufragii, potrivit unor surse wall-street.ro. El va prelua functia detinuta in ultimii opt ani de catre Gheorghe Rosca.

In al doilea tur electoral de astazi au fost asteptati la urne 847 de votanti, majoritatea cadre didactice la ASE.

Profesorul Pavel Nastase, anterior prorector la ASE, preda la Catedra de Informatica si Gestiune, in cadrul disciplinelor precum Bazele Tehnologiei Informatiei, Sisteme de Gestiune a Bazelor de Date, Tehnologia Aplicatiilor Web sau Managementul informatiei financiar-contabile.

Cititi mai multe despre profesorul Pavel Nastase si detalii despre proiectele si promisiunile sale pe site-ul sau, lansat cu ocazia campaniei electorale care a precedat alegerile de astazi.

Stire in curs de actualizare.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Cum castiga Tudorel Toader intr-o luna cat altii intr-un an