CODECS si Coaching Institute organizeaza a-IX-a reuniune PM Caf, care va avea loc in data de 4 aprilie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu orele 18.30.

Tema propusa pentru aceasta intrunire va fi Esti un bun dirijor. Cum iti construiesti orchestra potrivita?. Obiectivul acestei editii este stabilirea influentei pe care o are omogenitatea echipei de proiect asupra reusitei proiectului si cresterii performantei individuale. Rolul Managerului de Proiect este in acest sens hotarator pentru mobilizarea resurselor umane angrenate in procesul de derulare a proiectului.

Moderatorii vor fi Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute si Raluca Cimpea, Director Curs Management de Proiect CODECS

Vor participa in calitate de invitati speciali:

Irina Berar, Senior Consultant Centrul pentru Implementarea Managementului Performant CIMP
Cristi Puiu, regizorul filmului "Moartea Domnului Lazarescu", film ce a castigat 8 premii internationale, cel mai prestigios premiu fiind cel de la Cannes
Alex Munteanu - producatorul filmului "Moartea Domnului Lazarescu", cel care a anticipat succesul pe care filmul il va avea la public
Eugen Dumbrava - Senior HR Consultant- hr-romania.ro, human resources portal

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de resurse umane.

Pentru detalii suplimentare cu privire la modalitatea de participare, rugam contactati CODECS, Corina Bretan - Events Manager, tel: 252.51.82, e-mail: corinab@codecs.ro, www.codecs.ro, www.pmcafe.ro.

PM Caf este un eveniment CODECS & Coaching Institute si recomandat de Ziarul Financiar, Business Magazine, HR Romania, Wall-Street, 9am, Cariere, e-Week, Market Watch.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri