Bucharest School of Management, care deruleaza in Romania programul Romanian Canadian MBA prezinta oferta sa de programe si cursuri pentru anii de studiu 2006-2008 in cadrul RIUF 2006 (Romanian International University Fair). La eveniment participa 70 de expozanti din peste 15 tari.
Bucharest School of Management propune doua programe complexe de MBA, aparte prin continut si abordare, dezvoltate in colaborare cu University of Ottawa, una dintre cele mai apreciate scoli de management canadiene.

Peste 15.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de a doua editie a Romanian International University Fair, care va avea loc pe 1 si 2 aprilie 2006, in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti.

In functie de evolutia carierei dar si de stilul de viata, viitorii cursanti pot alege MBA Intensive, un program de 12 luni, cursuri de zi sau MBA In Action, 22 luni, pentru cei care continua sa lucreze pe perioada studiilor. Ambele optiuni au aceeasi programa analitica integrata, metode de instruire, resurse de informare si pastreaza aceeasi perspectiva internationala care le diferentiaza.

Am ales sa structuram diferit programa si metodele pe care le-am dezvoltat, pentru a le putea oferi cursantilor variante care sa respecte evolutia si schimbarile din viata personala si profesionala a declarat Daniel Micu, Business Development Manager si profesor de marketing la Bucharest School of Management.

Programele Romanian Canadian MBA vor fi prezentate chiar de o parte din trainerii cu care vor lucra viitorii cursanti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri