Bucharest School of Management propune doua programe complexe de MBA, aparte prin continut si abordare, dezvoltate in colaborare cu University of Ottawa, una dintre cele mai apreciate scoli de management canadiene.

Peste 15.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de a doua editie a Romanian International University Fair, care va avea loc pe 1 si 2 aprilie 2006, in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti.

In functie de evolutia carierei dar si de stilul de viata, viitorii cursanti pot alege „MBA Intensive”, un program de 12 luni, cursuri de zi sau „MBA In Action”, 22 luni, pentru cei care continua sa lucreze pe perioada studiilor. Ambele optiuni au aceeasi programa analitica integrata, metode de instruire, resurse de informare si pastreaza aceeasi perspectiva internationala care le diferentiaza.

„Am ales sa structuram diferit programa si metodele pe care le-am dezvoltat, pentru a le putea oferi cursantilor variante care sa respecte evolutia si schimbarile din viata personala si profesionala” a declarat Daniel Micu, Business Development Manager si profesor de marketing la Bucharest School of Management.

Programele Romanian Canadian MBA vor fi prezentate chiar de o parte din trainerii cu care vor lucra viitorii cursanti.