Business Advisory Services si Grupul pentru Economie Aplicata au gazduit o conferinta in Bucuresti cu numele Challenges and Solutions for Competing Globally. Conform celor declarate de Dl. Steven Borncamp, Managing Director la SoPolEc, scopul principal al conferintei a fost acela de a oferi in primul rand solutii moderne pentru provocarile actuale ale competitiei globale.
Conferinta a fost deschisa de o prezentare sustinuta de d-ra Andreea Vass de la administratia prezidentiala asupra eforturilor de a imbunatati mediul romanesc de afaceri.

Aceasta prezentare a fost urmata de 4 sesiuni de discutii despre Provocari pentru noua generatie de afaceri, Tendinte importante ale consumatorului, Formarea aliantelor strategice, iar conferinta s-a incheiat cu discutarea ultimelor noutati economice impreuna cu Dr. Dragos Pislaru de la Grupul pentru Economie Aplicata.

Lideri importanti de afaceri cum ar fi Dl. Karim Sarahni, Managing Director la 3M Romania, D-na Anca Zamfirescu, Marketing Director la Daedalus Consulting si Dl. Valerica Covaciu, Country Manager la TechTeam Global au oferit o viziune proprie asupra provocarilor zilnice si solutiile de succes implementate pana acum. Dl. Liviu Voinea de la GEA a moderat sesiunea de dimineata, in timp ce sesiunile de dupa-amiaza au fost moderate de renumitul bancher si consultant Dl. Bogdan Baltazar.

Conferinta s-a terminat cu un cocktail in cadrul caruia participantii au avut posibilitatea de a interactiona si de a asista la prezentarea despre competitie in cadrul globalizarii, sustinuta de bine-cunoscutul macroeconomist si fost ministru de finante Dr. Daniel Daianu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri