Conferinta a fost deschisa de o prezentare sustinuta de d-ra Andreea Vass de la administratia prezidentiala asupra eforturilor de a imbunatati mediul romanesc de afaceri.

Aceasta prezentare a fost urmata de 4 sesiuni de discutii despre “Provocari pentru noua generatie de afaceri”, “Tendinte importante ale consumatorului”, “Formarea aliantelor strategice”, iar conferinta s-a incheiat cu discutarea ultimelor noutati economice impreuna cu Dr. Dragos Pislaru de la Grupul pentru Economie Aplicata.

Lideri importanti de afaceri cum ar fi Dl. Karim Sarahni, Managing Director la 3M Romania, D-na Anca Zamfirescu, Marketing Director la Daedalus Consulting si Dl. Valerica Covaciu, Country Manager la TechTeam Global au oferit o viziune proprie asupra provocarilor zilnice si solutiile de succes implementate pana acum. Dl. Liviu Voinea de la GEA a moderat sesiunea de dimineata, in timp ce sesiunile de dupa-amiaza au fost moderate de renumitul bancher si consultant Dl. Bogdan Baltazar.

Conferinta s-a terminat cu un cocktail in cadrul caruia participantii au avut posibilitatea de a interactiona si de a asista la prezentarea despre competitie in cadrul globalizarii, sustinuta de bine-cunoscutul macroeconomist si fost ministru de finante Dr. Daniel Daianu.