Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat dupa intrevederea cu delegatia FMI, BM si CE, ca, in maxim o luna de la investire, Guvernul sau va prezenta un audit al situatiei reale a Romaniei. De 1 mai, Ponta este asteptat sa anunte lista noilor ministri din cabinetul post-Ungureanu, in prezent existand o serie de nume vehiculate.
"In maxim o luna de la investire, Guvernul va prezenta un audit asupra realitatii situatiei noastre. Nu suntem intr-o situatie atat de fericita. Am vazut semnale ca «noi plecam, dar va lasam camarile pline». Stiti ca sunt pline de datorii", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta spune ca din cifrele economice din acest moment, exista premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizand ca acest lucru ar presupune o schimbare a tintei de deficit.

El declara ca doreste ca in prima sedinta a Cabinetului sau, in data de 8 mai, sa fie aprobata scrisoarea de intentie catre FMI.

„Am propus ca, si intr-o formula deosebita, informala, sa aiba loc discutiile incepand de miercuri intre ministrii pe care ii voi propune si reprezentantii institutiilor internationale, la nivel tehnic, si daca se concluzioneaza intr-un draft al scrisorii de intentie, in prima sedinta de marti, urmeaza sa aprobam aceasta scrisoare de intentie pentru a intra in urmatoare sedinta a board-ului FMI, probabil in iunie", a mentionat Ponta.

Sursa imagine: blogul personal

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri