Guvernul a decis sa interzica reprezentantilor statului sa mai faca parte din mai multe consilii de administratie sau adunari generale ale actionarilor in diverse companii, participarea fiind limitata la o singura astfel de structura, a declarat premierul Victor Ponta.
"Nicio persoana imputernicita a statului nu va mai putea face parte din mai mult de un consiliu de administratie sau adunare generala, participare platita cu indemnizatii importante. Masurile de austeritate trebuie sa se aplice si celor care conduc Guvernul", a spus Ponta, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, informeaza Mediafax.

El a aratat totodata ca numarul membrilor comitetului interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari si reglementarea operatiunilor de finantare, garantare si asigurare efectuate de Banca de Export-Import a Romaniei Eximbank a fost redus de la 18 la 11 persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri