Vicepresedintele PDL Andreea Paul Vass a declarat ca urmare a unor acuzatii aparute in presa, ca teza sa de doctorat nu este plagiata si ca nu are nicio emotie sa o supuna analizei comisiei de etica.

Vicepresedintele PDL, care detine titlu de doctor in economie, a spus ca nu are nicio emotie sa supuna analizei comisiei de etica lucrarea sa de doctorat, pentru a se arata adevarul, pe blogul sau.

"Teza mea de doctorat nu este plagiata. Teza mea de doctorat este scrisa de propria mea persoana, in urma a sapte ani de cercetare. Teza mea de doctorat are un element de originalitate care ma face sa fiu foarte mandra de aceasta teza si care l-a determinat si pe coordonatorul meu de doctorat sa-mi declare acum cateva saptamani ca a ramas cea mai buna teza pe care a coordonat-o vreme de ani buni de zile", a adaugat ea.

Jurnalul.ro a scris ca cere Comisei de etica a Ministerului Educatiei sa analizeze lucrarea de doctorat a Andeeei Paul, la sesizarea unui cititor.

"Fragmentele citate ca fiind plagiate sunt fie definitii general economice, existente ca atare in sute de tratate de specialitate sau in Tratatele Uniunii Europene, fie articole pe care tot eu le-am scris inainte de sustinerea publica a tezei de doctorat, fie scurte referiri juridice care nu comporta comentarii economice. Lucrarea mea de Doctorat are elemente semnificative de originalitate si a avut un efect major in economia reala", mai spune Andreea Paul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Cîțu: Mă aștept ca efectele economice ale coronavirus să fie minime
Setari Cookie-uri