Amanarea deciziei privind valizarea sau invalidarea referendumului pentru demiterea presedintelor de catre CCR este privita ca una pozitiva de catre omul de afaceri Ovidiu Tender.

Cum afecteaza insa aceasta intarziere perceptia asupra Romaniei? “Orice intarziere care are ca scop aflarea adevarului poate fi doar benefica”, a declarat omul de afaceri, pentru wall-street.ro.

Totusi, decizia amanarii a avut un impact asupra cursului leu-euro, care a inceput din nou sa creasca, dupa ce finalul votului pentru referendum “imblanzise” deprecierea.

“Este normal sa se intample asta pentru ca exista totusi o incertitudine, insa decat sa luam o decizie gresita, mai bine mai asteptam pentru a o lua pe cea corecta”, a comentat Tender.

Legat de propriile afaceri, Tender a declarat ca a simtit efecte ca urmare a situatiei din ultima perioada.

Ovidiu Tender are afaceri in industria petroliera si energetica, prospectiuni geologice, constructii si reabilitari de drumuri, constructii industriale si civile, imobiliare, agricultura, IT si turism. Printre afacerile controlate de omul de afaceri se numara si Vulcan, Prospectiuni sau Nuclearmontaj.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Guvernul il da pe Iohannis pe mana Curtii Constitutionale