Comisarii Garzii Financiare Constanta au identificat in perioada 24 iulie - 5 august un prejudiciu total estimat la 7,76 milioane euro cauzat bugetului de stat de o firma care efectua livrari fictive de motorina si au emis Decizie de instituire a masurilor asiguratorii.

Comisarii au mai verificat 775 agenti comerciali si au constatat contraventii pentru care au aplicat 480 amenzi in valoare totala de peste un milion lei.

”In perioada mentionata comisarii Garzii Financiare Constanta au controlat atat firme care activeaza pe litoral, cat si agenti economici care comercializeaza cereale. S-a urmarit cu prioritate fiscalizarea veniturilor prin emiterea de bonuri fiscale, verificarea documentelor de provenienta a marfurilor si modul de intocmire a documentelor financiar-contabile. De asemenea, este important de mentionat ca a fost identificat un prejudiciu in valoare totala de 35,2 milioane lei lei cauzat bugetului de stat de catre o societate comerciala, care a inregistrat livrarea fictiva a 16.657,91 litri motorina, pentru a carui recuperare s-a emis Decizie de instituire a masurilor asiguratorii” a declarat Alexandru Cristea, purtator de cuvant al Garzii Financiare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Cati bani scoatem in plus pentru un plin de carburant