Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Murighiol, ca a vorbit cu secretarul de stat in Ministerul Finantelor Liviu Voinea, solicitandu-i sa se gandeasca de multe ori inainte de a veni cu un proiect de genul celui avansat, privind recompensarea informatiilor date la Fisc, potrivit Mediafax.
"Am vorbit cu domnul secretar de stat Liviu Voinea si l-am rugat - acuma ca deja devine persoana politica, fiind secretar de stat - sa se gandeasca de multe ori inainte de a veni cu un proiect", a spus Ponta.

El a aratat ca lucrurile trebuie facute in sens european si ca tot ceea ce excede cadrul european in domeniul fiscal reprezinta idei sau propuneri care nu vor fi puse in practica daca toata lumea spune ca nu sunt bune. "Haideti sa lasam lucrurile (...) si sa le facem in sens european. Si tot ceea ce la nivel european, in domeniul fiscalitatii, s-a dovedit ca fiind de succes, incercam sa aplicam. Restul sunt idei, sunt propuneri, unele bune, unele mai putin bune, dar e bine ca le discutam, ca uite, daca toata lumea zice ca nu-s bune, nu le punem in practica", a spus Ponta.

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia "denuntatorului" din Suedia.

Citeste si articolul de opinie BIG BROTHER: statul te vrea informator!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri