Din cauza restrangerii pietei, impusa prin noua legislatie, electricitatea ii costa tot mai mult pe producatorii de marfuri, obligandu-i sa creasca preturile produselor.
Energia electrica inglobata in costul oricarui obiect din jurul nostru (nu doar cea de la priza) se scumpeste nejustificat, pentru ca furnizorii si industriasii nu se mai pot intalni in mod direct, ci sunt obligati sa tranzactioneze curentul pe o piata unica.

Inainte de aparitia Legii 123/2012 (Legea energiei electrice si a gazelor naturale), industriasii puteau sa-si negocieze preturile pentru energie pe doua piete, si astfel exista posibilitatea alegerii pretului cel mai bun pentru consumul lor.

Citeste mai multe despre scumpirea energiei pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri