Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a precizat ca activitatea nu este afectata de ancheta DIICOT si ramane la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz.

“FNGCIMM a luat cunostinta de actiunea intreprinsa de procurori ai DIICOT, ancheta aflandu-se in curs de desfasurare. Asiguram toti beneficiarii Fondului de derularea in continuare a activitatii FNGCIMM in bune conditii si in conformitate cu reglementarile legale in vigoare”, se arata in comunicatul Fondului.

DIICOT audiaza, astazi, o suta de persoane intr-un caz de frauda bancara estimata la 22 de milioane de euro, anchetatorii descinzand la locuintele a 50 de suspecti si la sediile societatilor acestora din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Aurel Saramet avand calitatea de director al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri; Cercel - Duca Alexandru Claudiu, vicepresedinte al BRD-SocGen; Mihai Grigoroiu, Rosu Catalin Ionut si Atanasiu Andrei, angajati in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Diaconescu Florian Dragos.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si