Proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat pana la sfarsitul acestui an, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea "blocaje", a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca aceste blocaje nu apar din partea USL.
El a aratat din nou ca este convins ca proiectul de buget va apartine Guvernului USL, dupa castigarea alegerilor parlamentare, scrie Mediafax.

"Putem avea aprobat bugetul pana la sfarsitul anului, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea blocaje. In mod sigur, blocajele nu apar de la USL", a spus Ponta.

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a declarat in septembrie ca bugetul pentru anul viitor va fi prezentat la 15 zile dupa instalarea noului guvern rezultat din alegerile parlamentare programate in decembrie, derogarea fata de termenul legal, 15 octombrie, fiind convenita cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri