Proiectul bugetului de stat pentru acest an va fi aprobat si trimis Parlamentului pana miercuri seara, a anuntat premierul Ponta, cerand ministrilor sa mearga personal in comisiile de specialitate pentru sustinerea bugetelor proprii si sa nu trimita in locul lor secretari de stat sau consilieri, anunta Mediafax.
"Am avut aseara tarziu ultimele discutii pe buget cu partenerii nostri internationali si practic, astazi, avem indeplinite aproape toate conditiile. Asteptam si avizul de la Consiliul Fiscal, asta seara are Parlamentul proiectul de buget. Sunt cinci zile pentru amendamente. Deci, de saptamana viitoare, toti ministrii va pregatiti sa mergeti la comisiile de specialitate sa va sustineti bugetele. Nu secretari de stat, nu secretari generali, nu consilieri, mergeti ministrii acolo, pentru ca raspundeti in fata Parlamentului, nu doar eu, ci si dumneavoastra, si sunteti singurii care aveti acces la absolut toate informatiile - de ce am taiat dintr-un loc, de ce am pus mai mult in alt loc - si trebuie sa raspundeti parlamentarilor, atat celor de la putere, cat si celor din opozitie", le-a spus primul-ministru membrilor Cabinetului sau la inceputul sedintei de guvern.

Totodata, Ponta i-a cerut ministrului delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, sa trimita solicitari grupurilor parlamentare pentru organizarea unor intalniri in cadrul carora premierul, alaturi de ministrul delegat Liviu Voinea si vicepremierul Daniel Chitoiu, sa prezinte proiectul de buget.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri