Proiectele majore din cadrul Programului Operational Sectorial-Transport (POS-T), finantate din buget si care nu au fost inca aprobate de Comisia Europeana, vor fi considerate eligibile astfel incat sa poata fi certificate si rambursate din Program daca a fost emis ordinul de aprobare a proiectului.
Procedura a fost avizata prin hotarare adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului, cu argumentul ca va permite realizarea de venituri la bugetul de stat mai rapid decat in prezent.

"Avand in vedere ca, in teorie, exista posibilitatea respingerii proiectului de catre CE, in prezenta hotarare s-a introdus un prag de 50% din valoarea eligibila ce poate fi decontata pana la emiterea deciziei de catre CE. Trebuie precizat ca Autoritatea de Management pentru POS-T nu a avut pana in prezent vreun proiect major refuzat de catre CE", se arata intr-un comunicat al Executivului.

Programul pentru Transporturi a fost deblocat de catre Comisia Europeana la finele lunii iunie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri