Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Ramnicu Valcea, ca daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost "una corecta" si "de succes", Victor Ponta "nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze in curtea CSAT", ci "si-ar fi asumat-o in nume personal", scrie Mediafax.
"Victor Ponta este un personaj din ce in ce mai putin credibil, una spune dimineata, alta spune la pranz si cu totul altceva seara, incearca sa isi asume succesele altora, iar de propriile esecuri se spala pe maini, cum e in cazul privatizarii CFR Marfa. Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta si una de succes nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze in curtea CSAT, dimpotriva, si-ar fi asumat-o in nume personal si ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt Guvernul USL, un trio al incompetentei si al coruptiei, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, ca a matrasit referendumul de anul trecut, si un Relu Fenechiu care infunda puscaria", a declarat Andreea Paul.

Ea a mai spus ca "unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor", adaugand ca nu paraseste PDL si motivand: "Zece vieti de as avea, tot in PDL as sta".

"Apar in ultima perioada tot mai multe formatiuni care se revendica a fi de dreapta. Aceste formatiuni spun ca pornesc demersurile reunificarii Dreptei. Eu nu cred ca Dreapta se reunifica prin scindarea partidelor. Eu am ramas in PDL si asa cum am spus de fiecare data, zece vieti de as avea tot in PDL as sta", a declarat Andreea Paul.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca "daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa" aceasta nu va fi facuta, afirmand insa, ca anterior, CSAT a avizat trei privatizari, ceea ce inseamna ca a "actionat ilegal".

Seful Guvernului a mai spus ca presedintele Basescu, daca nu are vreo atributie in acest domeniu, ar trebui "sa taca din gura".

CSAT nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea licitatiei, precizeaza purtatorul de cuvant al sefului statului, anuntand ca presedintele Basescu il invita pe Victor Ponta sa nominalizeze cele 3 contracte de privatizare care, potrivit premierului, au primit avizul Consiliului.

Potrivit acestuia, Basescu il roaga pe Ponta "sa depuna toate eforturile necesare pentru ca aceasta privatizare sa nu se tranforme intr-un nou esec de tip «Oltchim» care ar afecta grav si salariatii si compania Oltchim si economia nationala".

"De asemenea, ministrul interimar al Transporturilor si prim-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, este invitat sa-si asume responsabilitatea care decurge din functiile pe care le indeplineste in derularea privatizarii companiei CFR Marfa SA. Avand in vedere ca domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta considera ca procesul de privatizare a CFR Marfa SA desfasurat pana in prezent este un succes, domnul presedinte Traian Basescu il roaga pe domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta sa depuna toate eforturile necesare pentru ca aceasta privatizare sa nu se tranforme intr-un nou esec de tip «Oltchim» care ar afecta grav si salariatii si compania Oltchim si economia nationala", precizeaza Oprea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri