Programul de lucru cu publicul la nivelul Oficiului National al Registrului Comertului si al oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale se va desfasura normal, intre orele 8.00- 16.00, pe 16 august, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Precizarea oficialilor ONRC a venit in contextul in care pe 16 august este zi libera pentru angajatii din institutiile de stat.

„Avand in vedere Procedura privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii, aprobata prin H.G. nr. 274/2013, modificata prin H.G. nr. 453/2013, pentru a veni in sprijinul solicitantilor de servicii, precum si in vederea respectarii termenelor de solutionare/eliberare a cererilor de inregistrare depuse la oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, va aducem la cunostinta faptul ca, in data de 16.08.2013, programul de lucru cu publicul la nivelul Oficiului National al Registrului Comertului si al oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale se va desfasura normal, intre orele 800- 1600”, conform anuntului ONRC.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 36%