Premierul Victor Ponta afirma ca detine informatii conform carora pe manifestatiile normale in cazul Rosia Montana s-au "pliat" interese economice din afara tarii ca Romania sa nu isi redeschida mineritul in ansamblu si sa nu fie independenta din punct de vedere al gazelor si altor resurse naturale.

"Exista un razboi economic care s-a pliat pe niste manifestatii normale, de buna-credinta, care este, in baza informatiilor pe care eu le detin, din doua directii: in mod sigur, exista interese economice din afara Romaniei ca Romania sa nu isi redeschida mineritul in ansamblu - nu vorbim doar de aur sau de cianuri, ci de minerit - si ca Romania sa nu fie independenta economic din punct de vedere al gazelor. E normal, cine vrea prin jurul nostru sa avem gazele noastre, sa nu le mai importam, si cine vrea sa avem resurse naturale importante ? Nu cred ca cineva vrea cu adevarat si in mod clar exista si acest gen de influenta", a spus Ponta la Romania TV.

El a precizat insa ca majoritatea absoluta a manifestantilor din Piata Universitatii sunt de buna-credinta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri