Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti a demarat marti activitatea de creditare pe anul 2006, suma totala la dispozitia agentilor economici fiind de 483.327 RON.

Potrivit unui comunicat al AMOFM, pentru fiecare loc de munca nou creat se acorda 10.000 RON, iar beneficiarii creditelor cu dobanda avantajoasa pot fi intreprinderile mici si mijlocii, unitatile cooperatiste, asociatiile familiale, persoanele fizice autorizate care desfasoara activitati independente, somerii care infiinteaza societati in scopul crearii de noi locuri de munca, din care 60 la suta pentru someri.

De asemenea, mai pot beneficia de aceste credite persoanele sub 30 de ani care au statut de student pentru prima data si urmeaza cursuri de zi la o institutie de invatamant superior de stat sau particular, autorizata sau acreditata.

Dobanda la credite va fi de 25 la suta din dobanda de referinta a BNR, pentru studenti, si respectiv 50 la suta in celelalte cazuri.

In 2005, la nivelul Capitalei, prin aceasta creditare s-au creat 56 locuri de munca, din care 28 pentru someri, in domeniul productiei si serviciilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri