Romgaz Medias (SNG) a publicat un nou buget rectificat de venituri si cheltuieli pentru acest an, in care veniturile si profitul sunt estimate in scadere, dupa ce saptamana trecuta a postat pe site, din greseala, alt proiect de buget, potrivit directorului general al companiei, Virgil Metea.

Bugetul publicat saptamana trecuta a aparut pe site "din greseala", iar varianta corecta este cea aprobata de Guvern in 28 noiembrie, a declarat Metea pentru Mediafax.

In 28 noiembrie, Romgaz a publicat acel proiect de buget, pe care insa l-a retras de pe site dupa cateva ore, iar marti a facut public un nou proiect de buget, care prevede venituri de 4,34 miliarde lei, cheltuieli de 3,12 miliarde lei si un profit net de 1,02 miliarde lei.

Bugetul anuntat in 28 noiembrie prevedea scaderea veniturilor cu 10%, de la 4,92 miliarde lei la 4,43 miliarde lei, iar profitul net era prevazut sa scada de la 1,4 miliarde lei la 1,27 miliarde lei. De asemenea, cheltuielile companiei pentru acest an erau revizuite in scadere de la 3,24 miliarde de lei la 2,91 miliarde de lei.

Romgaz este detinut de Departamentul pentru Energie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri