Munchen, aflat pe primul loc in top, este orasul nemtesc in care strainii pot gasi printre cele mai bune locuri de munca in Germania. Acesta este motivul pentru care nenumarate companii mari din industria auto, printre care si BMW, au sediul in al treilea oras ca marime din Germania si capitala landului Bavaria. Aici, salariul minim este de 1.000 de euro, mediu de 3.800 de euro si maxim de 8.000 de euro, potrivit Salary Explorer.

Cu cea mai buna infrastructura si un nivel de trai ridicat, Munchen conduce topul oraselor in care sa emigrezi, mai ales ca, potrivit unui studiu Eurostat, este cel mai important centru economic cu locuri de munca in Germania si un important pol economic din Europa.

Poate ca nu arata cel mai bine, dar Wolfsburg este urmatorul oras nemtesc pe lista puterilor economice din Germania. Wolfsburg, cu putin peste 120.000 de locuitori, este un centru economic tot mai important, mai ales datorita industriei auto care ofera multe locuri de munca in Germania. Este orasul care are locuri de munca pentru aproape toti locuitorii, mai ales ca de aici ies masinile Volskwagen.

Pe lista apar orasele in care sa emigrezi pentru un loc de munca in Germania sunt si Ingolstadt, unde se produc masini Audi, Erlangen, Stuttgart, Regensburg, Berlin, Frankfurt pe Main si Leipzig.