Presedintele Traian Basescu a fost vizibil emotionat, marti seara, in timpul declaratiei pe care a facut-o la intrarea intr-un restaurant din Predeal, unde si-a petrecut Revelionul.

Traian Basescu a fost asteptat de jurnalisti la intrarea in restaurant, care l-au intrebat pe seful statului ce isi doreste pentru noul an, noteaza Mediafax.
In timpul declaratiei, presedintele a fost vizibil emotionat.
“Mi-as dori ca romanii sa inteleaga ca prosperitatea nu vine peste noapte”, a spus seful statului, in timpul declaratiei, in care a vorbit si despre Guvern, despre redobandirea credibilitatii Romaniei, dar si despre cum si-ar dori sa fie viitorul presedinte.
El a precizat, de asemenea, ca romanii trebuie sa fie mandri ca au trecut probabil cel mai rapid peste criza din 2009-2010.
“Uitati-va la alte tari cum se chinuie si acum sa revina pe pietele internationale, iar romanii nu sunt mandri de cea mai mare performanta a lor ca popor, in ultimii ani, aceea de a trece peste criza cu usurinta, sa se afle de trei ani in situatie de crestere economica”, a spus Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri