Castigatorul de la Loto 6/49 si-a ridicat premiul: ce a decis sa faca cu aproximativ 2,26 mil. lei

Barbatul care a castigat peste 3 milioane de lei la tragerea Loto 6/49 de dinainte de Craciun s-a prezentat, luni, la sediul Loteriei Romane, pentru a-si ridica premiul de aproximativ 2,26 milioane lei, dupa impozitare. Din acesti bani, spune el, va ajuta niste copii bolnavi si va investi intr-o afacere, scrie Mediafax.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 06-052 din Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, si a fost completat cu o varianta simpla, pretul acestuia fiind de 4,9 lei, a precizat Loteria Romana. "Marele castigator este un om modest, familist convins, care a muncit din greu intreaga viata. E un jucator cu traditie, insa niciodata nu a crezut ca va castiga marele premiu. A aflat ca a castigat cu totul intamplator, si-a amintit de bilet si a vrut sa verifice intr-o doara daca a castigat ceva sau nu. Au fost nenumarate cazuri in care nici nu a mai verificat biletele jucate", mai informeaza sursa citata.

Castigatorul, care joaca intotdeauna numere ce au o semnificatie persoanala, a ales sa-si pastreze anonimatul. La tragerea 6/49 de duminica, 5 ianuarie, nu s-a inregistrat niciun castigator la categoria I, reportul fiind acum de 728.191,64 de lei. A fost castigat, in schimb, premiul categoriei I la Loto 5/40, in valoare de peste 720.000 de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri