Premier Global Council Group, in cooperare cu Business Dynamics Software, organizeaza evenimentul “Fondul Monetar International in era Faceconomics”.

Evenimentul este un dialog deschis intre Aldous Mina, Managing Partner, Premier Global Council Group si autor al cartii “Faceconomics”, Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, si Razvan Buzatu, Profesor Asociat in cadrul Academiei Nationale de Aparare, cu interventia si implicarea ambasadorilor, oficialitatilor si oamenilor de afaceri prezenti.

Intalnirea va avea loc luni,12 mai, intre orele 14.00 si 16.00 la salon A, Grand Ballroom din cadrul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
In cadrul evenimentului, vor avea loc sesiuni interactive Q&A cu invitatii pentru a oferi acestora accesul la informatii de ordin national si international al mediului economic si de afaceri din Romania.

Temele abordate sunt:

  • Conceptul Faceconomics
  • Acordul comercial UE/SUA, un nou mecanism comercial
  • Misiunea FMI in Romania
  • Analiza situatiei economice a Romaniei si a perspectivelor sale

Aldous Mina este autorul cartii revolutionare "Faceconomics“, care studiaza impactul retelelor sociale asupra macro-economiei si Fondator al Consiliului Afaceri Internationale de la Universitatea Liberty din Lynchburg, Virginia. A lucrat pentru guvernul federal al SUA, fiind responsabil de revizuire a Legii Americane de Redresare si Reinvestire. Printre proiectele importante din cariera sa se numara cele pentru Fondul Monetar International si Banca Mondiala.

Guillermo Tolosa este din 2013 reprezentant al FMI pentru Romania si Bulgaria, dupa un mandat de patru ani, in Armenia. In cadrul biroului FMI din Washington a activat in cadrul Departamentului de Strategie pentru Pietele Emergente.

Dr. Razvan Buzatu poseda 15 ani de experienta de lucru cu organizatii internationale si companii private, fiind un expert in construirea statelor si dezvoltarea institutionala. Activeaza ca trainer NATO pentru Guvernul din Afghanistan si ca lector permanent in cadrul Scolii NATO din Oberammergau.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Setari Cookie-uri