Cea de-a sasea editie a evenimentului M&A Outlook propune o abordare concreta si interactiva dedicata pietei de fuziuni si achizitii. Obiectivul este sa punem fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara si juridica, ai fondurilor de investitii si ai antreprenorilor, cu un public dinamic, selectionat dintre cititorii publicatiei noastre.

Esti interesat(a) de piata de fuziuni si achizitii? Participa la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie. Participarea este gratuita. Te poti inscrie aici. Pana atunci, iti propunem o selectie a celor mai importante tranzactii anuntate astazi.

  • Grupul Somaco, unul dintre cei mai mari producatori de prefabricate din Romania, detinut de fondul de investitii suedez Oresa Ventures, va investi 8 milioane euro pentru achizitia fabricilor Europrefabricate din Timisoara si Targoviste, dar si pentru extinderea in vestul tarii.
  • Doi dintre cei mai mari operatori telecom din SUA, Sprint si T-Mobile, se apropie de o fuziune care ar putea sa ii ajute sa stea competitivi in fata liderilor Verizon Wireless si AT&T.
  • Alibaba, cea mai mare companie de ecommerce din China, va cumpara jumatate din cel mai titrat club de fotbal din regiunea asiatica, in schimbul a 192 de milioane de dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Antreprenoriat 360: Analizam tranzactii, fuziuni si...sentimente