Bechtel are de cheltuit 260 milioane de euro

Firma Bechtel trebuie sa se miste repede, pentru ca are de cheltuit 260 de milioane de euro in acest an, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo.

Acesta a aratat ca pana in 2013 Bechtel va finaliza autostrada Transilvaniei, chiar daca acum exista o problema cu forta de lucru calificata, care, dupa oprirea lucrarilor in urma cu un an, fie a plecat in strainatate, fie nu mai vrea sa munceasca.

"Vor fi adusi, probabil, muncitori din Moldova. Acum, Bechtel trebuie sa se miste mai repede, sa porneasca si sa se organizeze", a declarat, citat de Rompres, Borbely. Acesta a apreciat ca recenta vizita a primului-ministru Calin Popescu Tariceanu si a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, la santierele autostrazii de la Cluj reprezinta "un semnal politic pozitiv" si a fost menita a reda increderea firmei Bechtel in autoritatile romane.

"Bechtel si-a pierdut increderea ca acest proiect ar putea fi terminat si nu avea certitudinea ca exista vointa politica", a mai spus Borbely.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri