Din 30 iulie se va putea circula pe patru benzi intre Fetesti si Cernavoda. Pentru restul asteptam 2010
Pentru a recupera cit de cit intirzierile inregistrate la autostrada Bucuresti - Constanta, statul a platit antici-pat consortiului Astaldi Max Bogl CCCF JV, care lucreaza pe tronsoanele Drajna - Fetesti - Cernavoda, suma de 50 de milioane de euro. Banii au fost alocati suplimentar ministerului de catre Guvern la inceputul acestui an si vor fi defalcati din platile pe care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) le va efectua catre consortiul mentionat, spune Liviu Dimboiu, director general al companiei.

Cernavoda-Fetesti, la finele lunii
Daca in prezent se poate circula intre Fetesti si Cernavoda doar pe doua benzi din cele patru ale autostrazii, la 30 iulie vor fi deschise si benzile de intoarcere dinspre Constanta, spune seful CNADNR. Intre Fetesti si Drajna, la 15 iulie 2007 vor fi deschise circulatiei cele doua benzi in prezent inchise, dinspre litoral. Lucrarile vor fi definitiv terminate pina in luna septembrie 2007.

Pe sensul Drajna-Fetesti, dupa 15 septembrie 2006 va fi asternut stratul de rulare, absent deocamdata, si vor fi realizate si cele sapte pasaje de trecere peste autostrada, plus alte lucrari auxiliare, neefectuate pina in prezent.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=6213&art=15415&cHash=9943c6708c

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri