Productia de hartie a Romaniei s-a cifrat, in primele cinci luni ale acestui an, la 154.210 tone, din care 30.610 tone hartie pentru ziar, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. Cea mai mare cantitate de hartie a fost fabricata in mai - 37.244 tone, din care 7.228 tone hartie de ziar.

La finele lunii mai, in stocurile la producatori se aflau 23.538 tone hartie, din care 2.415 tone hartie de ziar. Exporturile de celuloza, hartie si produse din hartie au totalizat, in perioada ianuarie-mai 2006, 40,8 milioane euro, in scadere cu 8,9 la suta fata de perioada similara din 2005, in timp ce importurile au depasit 245,8 milioane euro, fiind mai mari cu 18,4 la suta fata de primele trei luni ale anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri